Maro Pleisterwerken | Over
15790
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-15790,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-10.1.1,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0.1,vc_responsive
 

Over

De "Steltenlopers"

Onze passie is onze job

Maro pleisterwerken is een echt familiebedrijf dat van vader op zoon afkomstig is.
Alles is begonnen in 1981 bij de vader. Wat toen begon als “JURO BVBA” (Julien Rogiest. die trouwens nog bekende stukadoors uit de streek heeft opgeleid) is overgegaan naar de de volgende generatie als “MARO” ( Matthias Rogiest), die van kleins af gefascineerd was door de job van zijn vader en reeds
sinds 2003 zelf voltijds de truelen in handen heeft.
Het leuke aan onze job is dat je als stukadoor toekomt op een RUWBOUW, maar deze als een KWALITEITSVOL GEPLEISTERDE WONING weer verlaat.

Maro pleisterwerken staat garant voor een perfectionistische afwerking en staat dan ook bekend als stukadoor specialist.
Ook de communicatie met de klant/architect of werfleiding is minstens even belangrijk, in elk opzicht ervan , en is de basis voor een optimale en correcte samenwerking.

Tijd voor kwaliteit

Het binnenpleisteren en gevelbepleistering is een afwerking die je blijft
zien en moet bijgevolg tot in de puntjes in orde zijn. Je blijft er trouwens
het grootste deel van je leven naar kijken en wilt zeker niet elke dag naar
oneffenheden staren of je eraan ergeren!
Daarom schakel je beter een professionele vakman/stukadoor in.

Wij zetten ook geen stellingen in je woning maar lopen op “stelten”. Zo bent u er ook zeker van dat er geen leidingen/chape kan beschadigd worden.
Ook worden muren en plafonds ineens gepleisterd. Zo bent u zeker van rechte hoeken en is er minder kans op scheuren.

Bij ons kan u altijd vrijblijvend de werf komen bezichtigen. Wij nemen dan ook de tijd om u een woordje uitleg te geven en dan bent u ook zeker van de kwaliteit die door Maro pleisterwerken geleverd wordt.