Maro Pleisterwerken | Beton ciré – Microtopping
16572
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-16572,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-10.1.1,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0.1,vc_responsive
 

Beton ciré – Microtopping

Afwerkingspleister

Onze passie is onze job

Microtopping is een decoratieve, waterdichte afwerkingspleister. Veel ondergronden zijn geschikt om ermee afgewerkt te worden: gepleisterde muren, (dek)vloeren, tegels, meubels,… De belangrijkste voorwaarde is dat de ondergrond voldoende stabiel en stevig is en geen barsten vertoont. Naast de kwaliteit en soort van de ondergrond beïnvloeden het aantal hoeken mee de berekening van de prijs. Daarom is telkens een werfbezoek nodig voor offerte op maat.

Afwerking

Microtopping kan grof aangebracht worden of strak en fijn afgewerkt worden. De bekleding is, naargelang van de toepassing, niet dikker dan 2 à 4 mm. Microtopping heeft meestal een strakkere, meer industriële look dan tadelakt. Nochtans kan microtopping ook zacht afgewerkt worden; veel hangt af van de hand van de plaatser en de gekozen kleur. Het wordt net als tadelakt volledig naadloos geplaatst, ook op de overgangen tussen de vloer en de muren.

Kleuren

Microtopping wordt in de massa gekleurd door natuurlijke pigmenten. Daardoor zijn de kleurvariaties eindeloos. U kunt kiezen uit een groot gamma stalen, rekening houdend met de lichtinval en het soort licht. Uiteraard zijn ook andere kleurschakeringen mogelijk volgens uw smaak en wensen.

Tijd voor kwaliteit
 • Waterbestendig
  Ondoordringbaarheid in de massa voor projecten in contact met water
 • Bestendig
  Hoge druksterkte en slijtvast voor een ongeëvenaarde levensduur.
 • Hechtend
  Uitzonderlijke hechting waardoor een toepassing op een verscheidenheid van ondergronden.
 • Flexibel
  Flexibiliteit volgens de soepelheid van de gemeenschappelijke materialen van de bouw.
 • Fijne dikte
  Een toepassing in dunne lagen maakt renovatie- en geavanceerde constructie projecten makkelijker en zorgt voor een laag productverbruik.
 • Oneindige kleuren en aspecten
  Een neutrale basis, pigmenteerbaar in de massa en vele mogelijkheden voor onbeperkte effecten en kleuren.